Palvelut

Kellojen huolto ja korjaus

Kaikki kellot tarvitsevat jossakin vaiheessa elinaikaansa huoltotoimenpiteitä. Kellon koneiston kuluminen nopeutuu huomattavasti voiteluaineiden kuivuttua ja koneiston likaannuttua. Säännöllisellä huollolla voidaan välttää kalliimmat rikkoutumiset.

Ennen korjausta tai huoltoa annan toimenpiteestä ilmaisen korjausarvion, joka ei sido sinua korjaustoimenpiteeseen. Korjausarviossa otetaan huomioon kellon tämänhetkinen kunto ja tarvittavat korjaustoimenpiteet, niiden kustannukset ja arvioitu aikataulu.

Joissakin tapauksissa on mahdollista, että varsinaisen korjauksen aikana kellosta löytyy vikoja tai puutteita, jotka vaikuttavat merkittävästi korjauksen varaosa- ja työkustannuksiin. Näissä tapauksissa otan sinuun yhteyttä, ja sovimme yhdessä menettelystä. Yllätyskustannuksia ei synny ilman sinun hyväksyntääsi.

Jos kyseessä on esimerkiksi iso seinä- tai kaappikello, voin haluttaessa noutaa kellon korjattavaksi ja palauttaa sen työn päätyttyä.

Paristojen vaihto

Paristojen vaihdot onnistuvat pääsääntöisesti odottaessa. Erikoiskellojen ja -kuorien yhteydessä paristonvaihto saattaa vaatia enemmän työtä. Epävarmoissa tapauksessa kannattaa asiasta kysyä etukäteen puhelimitse.

Paristonvaihdon yhteydessä myös kuoritiivisteet puhdistetaan ja voidellaan ja tarvittaessa vaihdetaan uuteen. Tämä on erityisen tärkeää vesitiiviiden kellomallien yhteydessä, jotta kello ei menetä tiiviyttään.

Rannekkeiden vaihto

Myös rannekkeiden vaihto sujuu yleisimmin odottaessa. Varastostani löytyy edustava valikoima nahka- ja metallirannekkeita, ja erikoisempia rannekemalleja toimitan tilauksesta.

Omega SpeedMaster MkII -rannekellon muodonmuutos

TÄHÄN TOMMILTA JOTAKIN TEKSTIÄ, JOSSA KUVATAAN MITÄ TÄSSÄ HUOLLOSSA TEHTIIN JNE.

Yhteystiedot

Kelloseppä Tampere
Satamakatu 3
33200 Tampere

Puhelin: 040-5937488
Email: tommi-eiroskaa@kelloseppatampere.fi

Ota yhteyttä

14 + 4 =

Kelloseppä Tampere